Info Årsmötet 2020.

INFORMATION FRÅN MJK,s Årsmöte 2020-03-19

Hej! alla medlemmar i Målilla JSK samt övriga som är intresserade! Här kommer lite info från vad som beslutades på årsmötet nere vid klubbstugan i Målilla.

Banorna öppnar som det är tänk den 25 april, och vi börjar kl.11.00 med städning på o runt banorna! alla i klubben är välkomna för att snygga till åt oss själva så vi har en trevlig miljö att vara i under året. Klubben bjuder på lite fika o kanske nått enklare tilltugg. sen öppnar alla banorna för skjutning kl.14.00

Men lite tidigare, så startar vi upp med årets älgserie. första matchen skjuts för Målillas del i Järnforsen, Mån den 13/4 kl.18.00 Välkommen att representera Målilla i årets serie. Under helgen innan, så börjar vi med lite uppvärmning av serien med hjälp av STOROXEN! som i år skjuts i Vimmerby, lörd 11/4 med start kl.10.00

Klubben kommer att ha 2 lag representerade i Allsvenska Skeet/Trapp serien. den skjuts som vanligt med 2 i förhand anmälda lag.

Däremot kommer årets Sportingstig, som var tänkt den 3 maj, att STÄLLAS IN! Detta pga. rådande omständigheter. Hur det blir med kuljaktstigen i höst, får vi avvakta och se! Klubben meddelar i god tid innan om det blir av eller ej. När det gäller att vistas på banan i år, så ber vi alla att ha förståelse för våra funktionärer och att vi tänker på att visa hänsyn, respekt och låter funktionärerna jobba på sitt sätt. alla som hjälper till gör det ideellt, och vi ska vara tacksamma för att de är där. så håll nödigt avstånd, stå inte och häng bakom rygg, utan var utanför tills det är din tur, ta ammunition och betala en o en. kanske det kommer att göras av 2a person på särskilt ställe. hjälps vi åt och visar hänsyn så kommer vi att klara denna period och kan hålla banorna öppna som vanligt under året.

tack på förhand och välkommen till Målilla jaktskytteklubb 2020. MVH Styrelsen MJK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *