Viktig info, Målilla jaktskytteklubb 210417.

Årsmötet för jaktskytteklubben var i torsdagskväll, och mötet gjorde några nya val i styrelsen samt har lite förändringar i årets program!

  1. Olle har beslutat sig för att avsluta sitt uppdrag som kassör i klubben, detta pga. av jobb. Att ta över som ny kassör valdes Eva-Karin Kronqvist, vi hälsar Eva-Karin välkommen till styrelsen för Målilla jsk.
  2. Årets sportingstig ställs in. MEN istället för stigen kom förslag om att anordna en kompaktsporting som klubbmästerskap! detta godkändes av mötet och KM sporting blir då på samma datum som stigen skulle ha varit, alltså den 2 maj med start kl.09.00 vi försöker få ut till medlemmarna, dels genom detta och dels genom sms och muntlig spridning. Klubbmedlemmar är välkomna till denna tävling, sprid vidare.
  3. Glöm inte städdag på banan den 24 april från kl.11.00 ta gärna med lite städmatreal! sedan öppnar banorna för skjutning kl.14.00 och så är vi igång för året. Älgserien börjar på måndag den 26 april kl.18.00 MEN en del kommer att skjuta serien söndagen den 25 april med start kl.18.00 alla i klubben är välkomna att deltaga i serien, det förbättrar ditt skytte och gör att du kommer igång med träningen i ett tidigt skede, om man råkar få nån godkänd serie så kan vi skriva upp denna så kommer det med, så blir det lugnare inför jakten i höst.
  4. Alla funktionärer kommer att få tillgång till munskydd och handsprit! respektera funktionärerna och håll avstånd. undvik allt spring inne hos dom som skriver och säljer ammunition. de kommer att se till att ni får vad ni behöver och att resultaten redovisas. var utanför skjutkurer till det är eran tur. alla resultat är endast intressant för skytten och funktionären. visa hänsyn!
  5. Välkomna till årets skjutningar, och har du några frågor så kontakta gärna nån i styrelsen! telenr finns i programmet. STYRELSEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *